Tandvård som ger dig friska tänder

Att ha friska tänder är viktigt av både hälso- och utseendemässiga skäl. Med friska tänder minskar du risken för att drabbas av tandvärk och andra liknande komplikationer som till exempel kan resultera i att du måste dra ut en eller flera tänder. Tandvård förser dig även med ett vitt och friskt leende vilket kan göra under för ditt utseende. Just därför är tandvård så viktigt som det är.

Det bästa är förstås om du tar hand om dina tänder på bästa möjliga sätt på egen hand. På så sätt kan det räcka för dig att gå till oss och göra en undersökning istället för att behöva betala mer för att laga tänder och liknande. Se därför till att alltid borsta tänderna varje morgon och kväll. Det är också en bra idé att använda sig av munvatten i samband med att du borstar tänderna, och likaså med tandtråd. Du kan även tugga fluortuggummin och/eller ta flourtabletter. Ta det också lugnt med godis och annat som innehåller mycket socker.

Undersök dig hos oss med jämna mellanrum

Det är bra att besöka oss för tandvård med jämna mellanrum. Då kan du göra en undersökning och se till att allt är som det ska med dina tänder, och i de fall det behövs rätta till mindre fel som att ta bort karies och liknande. Genom att låta oss förse dig med denna typ av tandvård kan du se till att det hela slipper gå så långt att du måste genomgå mer kostsam sådan.

Vi finns på Jungfrugatan 12

Du finner vår klinik på Jungfrugatan 12. Hit är du välkommen för tandvård av högsta kvalitet. Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot att få ha dig som patient!