Vilken typ av behandling behöver du?

Hos oss kan du få flera olika typer av behandlingar och annan tandvård. Detta inkluderar bland annat det nedan.

img

Undersökningar

En av de tjänster vi erbjuder är vanliga undersökningar av dina tänder. Det rör sig om en vanlig rutinundersökning där vi tittar efter saker som tandlossning och karies. Genom att upptäcka detta i tid kan vi göra något åt det och förhindra att det leder till allvarligare problem. I samband med att vi gör en undersökning tar vi dessutom även bort eventuell tandsten.

img

Tandlagning

Har du hål i en eller flera tänder? Då kan vi laga detta åt dig. Självklart förser vi dig då med bedövning om du vill ha det. Sedan borrar vi bort den skadade delen av tanden. Vi använder därefter en plastfyllning för att laga hålet.

img

Rotfyllning

Behöver någon eller några av dina tänder en rotfyllning? Inga problem, också det hjälper vi dig mer än gärna med. Vi rengör då din tand och rotfyller den vilket frigör den från bakterier.

img

Tandkronor

Om din tandkrona är så förstörd att det inte går att rädda den med en plastfyllning eller genom att klistra fast en ersättningsdel, då kan vi ersätta den med en konstgjord krona. Det kan till exempel röra sig om en helkeramisk sådan.